Charlotte Engelbrecht

Charlotte Engelbrecht

Om Charlotte

På denne hjemmeside kan du læse mere om mig. Du kan også følge mig på Facebook og Twitter.

Charlotte Riis Engelbrecht, nr. 3 på liste A

SønderborgPosted by Charlotte Engelbrecht Sun, October 08, 2017 21:09

Jeg er på 11. år medlem af Sønderborg byråd og genopstiller til byrådsvalget 21 november 2017, da jeg stadig ønsker at gøre en forskel for vores kommune.

Jeg er formand for Kultur, Borger og Fritidsudvalget og jeg ønsker først og fremmest at fortsætte arbejdet med at styrke kultur, og fritidslivet over hele kommunen. Ikke bare det finkulturelle, men også det frivillige og folkelige. Der skal nemlig være plads til os alle.

Min vision er, at Sønderborg bliver den bedste kommune i Danmark at være aktiv i en forening og den kommune hvor vi har de bedste forhold for frivilligheden.

Fra træning af de yngste i idrætsforeninger til de største koncerter og Spejdernes Lejr. Hjørnestenen i vores idræts- og kulturliv er de mange frivillige.

Vi er allerede godt i gang, og Frivillighedshuset giver gode rammer for de mange sociale foreninger. Men arbejdet er ikke slut. Vi skal gøre endnu mere for at anerkende og give plads til de frivillige, der hvor de ønsker det. Og det er ikke kun de frivillige sociale foreninger der har brug for lokaler.

Ungdomsarbejdet skal fortsat prioriteres. Og i år starter byggeriet af det nye Ungehus i Mejeriet over for Sønderborghus. Det glæder jeg mig meget til og har kæmpet hårdt for og med budgetaften 2018 fik vi også sikret driftsmidler til at det kan blive en succes og ikke kun mursten.

De mange små og store ringriderfester er en vigtig del af vores sønderjyske kultur. Jeg er stolt af det fornyede samarbejde mit udvalg har fået med kommunens mange store og små ringriderforeninger. Det vil jeg gerne kunne følge helt til dørs.

I november indvier vi det nye hovedbibliotek på havnen i Sønderborg. Multikulturhuset med hovedbibliotek, kunstskole, det tyske bibliotek og café er et kærkomment løft og et smukt byggeri. Det skal naturligvis ikke betyde, at de øvrige biblioteker i kommunen nedprioriteres. Der skal nemlig være kvalitet på alle kommunens biblioteker.

Jeg er naturligvis også medlem af Landdistriktsudvalget. Et udvalg jeg ikke har kunne lægge fra mig, da området altid har og stadig ligger mig meget på sinde. Jeg tror fuldt og fast på, at kun ved, at vi har gode forhold og bosætning over hele kommunen, kan vi fastholde den drivkraft og fanden i voldskhed der kendetegner Sønderborg kommune. Vi giver ikke op. Falder ting ikke ned i vores turban så finder vi på veje at gøre det selv. Kommune, borger og erhvervsliv i tæt samarbejde. Det er det der giver resultater og det som gør en forskel.

Ud over byrådsarbejdet, så er jeg kontorfuldmægtig i Landbrugsstyrelsen i Augustenborg. Bor i Adsbøl med vores 2 franske bulldogs og min mand Benny Engelbrecht, der er medlem af folketinget. Så politik er en hel naturlig og stor del af vores hverdag.  • Comments(0)//www.charlotte-engelbrecht.com/#post13